La seguretat viària en l’agenda internacional i els altres articles més llegits al maig

RACC blogDes del RACC us animem a votar a l’enquesta My World per unes carreteres millors i més segures. Aquesta enquesta, llançada per les Nacions Unides, té un enfocament global: pregunta als ciutadans per molts dels reptes de la nostra societat en el present i en el futur, com el canvi climàtic, la igualtat entre homes i dones, i l’accés a millors carreteres i serveis de transport.

Se sol·licita als enquestats que triïn 6 de les 16 prioritats de la llista, les que siguin més rellevants per a ells, i els resultats es faran arribar als líders mundials. Des del RACC fem una crida a marcar com una de les prioritats de cara al futur la millora de carreteres i dels serveis de transport, i aquest article ha estat el més llegit del blog aquest mes.

Tot seguit, la llista dels articles més llegits al maig, el nostre rànquing mensual del que més us ha interessat:

  1. Per què la seguretat viària ha de ser prioritària en l’agenda internacional. T’uneixes a nosaltres a demanar que la millora de les carreteres sigui una prioritat?
  2. Sabies que Chromecast et permet veure qualsevol contingut online al teu televisor? Un nou giny de Google que fa fàcil veure continguts on-line a la TV.
  3. La manipulació del comptaquilòmetres, un frau a l’ordre del dia. Expliquem en què consisteix i com es pot prevenir un frau creixent a tot Europa: la manipulació del comptaquilòmetres als vehicles de segona mà.
  4. Conduint sota la pluja: evita accidents. Quan plou, hi ha més accidents de trànsit. Quines precaucions convé prendre per a evitar-los?
  5. Com pots evitar que et robin la moto. Consells per a evitar-ne o dificultar-ne al màxim el robatori.

No et perdis cap article del blog. Si t’hi subscrius, els rebràs a la safata d’entrada. Fes-ho des d’aquesta pàgina. També pots seguir-nos a les xarxes socials.