Guanya diners llogant el teu cotxe

Tags:

Compartir el vehicle és una opció per treure’n rendiment quan no el fas servir. SocialCar, start-up participada pel RACC, líder del lloguer entre particulars, i amb una comunitat creixent de 150.000 usuaris, et facilita un entorn còmode i segur per fer-ho posible.

Has calculat el que suposa tenir el cotxe aturat? Has pensat mai que quan estàs de vacances, el cap de setmana o en dies feiners pots aconseguir diners extres si el llogues? Compartir el vehicle és una bona manera de rendibilitzar-lo. SocialCar, start-up participada pel RACC i primera plataforma on-line de lloguer de vehicles entre particulars a Espanya, et guia garantint un entorn cent per cent legal i segur.

SocialCar compta amb una comunitat creixent de 150.000 usuaris i és present a 600 poblacions, oferint tota classe de vehicles, des d’unes hores a diversos mesos. L’aliança entre SocialCar i el RACC ha permès crear la comunitat més gran de conductors d’Espanya.

5 raons per llogar el teu cotxe

Provar-ho ara

L’estiu és el millor moment per llogar el teu vehicle si marxes de vacances fora. Poder formar part de la comunitat de SocialCar és senzill: primer, registra’t com a propietari a www.socialcar.com i introdueix
les dades del cotxe que vols llogar; de seguida rebràs peticions de lloguer i podràs decidir acceptar-les o declinar-les. Si les acceptes, queda amb el conductor per signar el contracte i fer l’entrega del teu cotxe on et vagi millor (a casa teva, al domicili del llogater o bé deixar-lo a un pàrquing de SocialCar i ells et faran totes les gestions). Acabat el lloguer, quan et retornin el teu vehicle, és el moment de valorar el seu estat i el tracte que has tingut amb la persona que te l’ha llogat. Aquest pas és un dels pilars de l’economia col·laborativa on el tracte rebut es comparteix de manera pública online i influeix en futurs acords.

Com llogar el teu cotxe a un particular?

Guanyar 3.000€ l’any

SocialCar és un dels referents de l’anomenada economia col·laborativa, un model econòmic que es fonamenta en les relacions en xarxa entre persones que comparteixen béns a canvi d’uns diners o serveis acordats prèviament. En el món de la mobilitat, l’economia col·laborativa té camp per recórrer, partint que tenir en propietat un vehicle suposa el 9,4% del pressupost familiar –segons l’Institut Nacional d’Estadística–, una despesa que es pot rendibilitzar a mig termini. De mitjana, el propietari que lloga el vehicle que té en propietat pot guanyar al voltant de 3.000€ l’any, mentre que els conductors que opten per llogar un cotxe a un tercer es poden estalviar, de mitjana, 4.000€ l’any.

Reputació on-line

La decisió última de llogar sempre recau en el propietari, que pot consultar les valoracions públiques. Els aspectes més apreciats pels usuaris són: en primer lloc, el tracte que han rebut pel propietari del cotxe; en segon lloc, l’estat del vehicle i, en tercer lloc, la flexibilitat que ofereix en tot moment aquest servei.

Les opinions compten molt

Font: Revista RACC juny 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *