Fes una volta a mil pulsacions, condueix un Ferrari

Vols posar les teves pulsacions al límit, com les d’un pilot de F1? Vols conduir un Ferrari a Montmeló? En el moment de la sortida d’un GP el cor de Fernando Alonso pot arribar a les 160 pulsacions, i en la primera frenada, a 180 pulsacions. Si vols provar tu la sensació de pilotar un Ferrari, ho pots fer al Circuit de Barcelona Catalunya i al mateix traçat del Gran Premi d’Espanya.

Quins requisits has de complir per a pilotar un Ferrari?

  • Tenir 18 anys com a mínim.
  • Disposar de permís de conduir vigent.
  • Portar roba còmoda.
  • Signar un contracte de condicions. D’entrada no signaràs amb Briatore, però si ho fas bé pot ser que et truqui 🙂

Si vols saber el que se sent en conduir un Ferrari o un Fórmula, estàs d’enhorabona, perquè pots fer-ho a l’Escola RACC al Circuit de Catalunya.

condueix un Ferrari

Pots triar experiències per a debutant, o bé experiències més completes si ja ho has provat abans. Si realment no ho has provat mai, et recomanem les experiències per a debutant, per exemple amb el Ferrari F430 F1. Tingues en compte que aquest esportiu té el xassís d’alumini, lleuger. Tota la potència del motor V8 de 4.308 cc dóna 490 cv a 8.500 rpm.

En conduir-lo, et caldrà habituar-te a la caixa de canvis seqüencial, amb manetes al volant. Això sí, tindràs un monitor al costat que t’indicarà com traçar, frenar i, el més important, sortir bé, amb la trajectòria ideal per a enllaçar el següent revolt que t’arribarà abans que respiris de nou. Un F430 F1 accelera de 0 a 100 km/h en quatre segons i arriba als 315 km/h.

Te’n veus capaç? Gaudeix-ne: aquest cotxe és un exemple clar de tecnologia punta aplicada als monoplaçes de la F1 que has vist tants cops al Circuit.

Consulta l’oferta tan àmplia que tens d’oportunitats per a posar a prova els teus límits al Circuit de Catalunya, i recorda que ja tens un 10% de descompte si pgaues amb la targeta RACC Master.

Per: Jordi Mateu