Cotxe o moto: I tu de qui ets?

Mentre uns opten per la comoditat i la seguretat del cotxe, altres aposten per l’agilitat i la sensació de llibertat que produeix conduir una moto. Automobilistes vs. motoristes: l’etern debat universal. I tu de quin costat estàs?

Hem demanat als nostres seguidors en xarxes socials que ens expliquin les seves preferències, i això és el que ens han explicat:

“Agafo el cotxe abans que la moto quan…”

Completa la frase: “Agafo el cotxe abans que la moto quan…”

Posted by RACC on Dimecres 20 de maig del 2015

“Agafo la moto abans que el cotxe quan…”

Completa la frase: “Agafo la moto abans que el cotxe quan…”

Posted by RACC on Dimecres 27 de maig del 2015

Com podem veure, hi ha opinions molt diverses, però la majoria escollim conduir un cotxe o una moto depenent d’aquests factors:

  • Les condicions meteorològiques. Quan plou, no hi ha més remei que agafar el cotxe. Sempre és agraït no arribar xop a casa o a la feina. Això sí, en dies festius i amb solet, un passeig amb moto sentint l’aire fresquet mentre conduïm és glòria beneïda, oi? Tot i que, de vegades, la ‘llei de Murphy’ ens pot jugar una mala passada…

  • La intensitat del trànsit i el risc de trobar caravana. . A primera hora del matí, en sortir de la feina, en un pont festiu… El més probable és trobar embussos a les entrades i les sortides de les grans ciutats. Entre triar el cotxe o la moto hi ha la nostra sort ;))

  • La quantitat de persones que viatgem. És pura lògica: on n’hi caben dos, en una moto no n’hi caben 3. Si planegem un viatge en família o simplement un desplaçament amb més de dues persones, farem servir obligatòriament el cotxe.

  • La comoditat i la funcionalitat. Cada vehicle té els seus pros i contres segons les característiques. D’una banda, hi ha qui prefereix el cotxe per conduir més relaxat —tot i que sempre concentrat—, en un espai més ampli i sense haver de preocupar-se de carregar pes. D’altra banda, hi ha qui prefereix la moto perquè consumeix menys, va més ràpida i no té problemes per aparcar.

  • La seguretat. Sens dubte és un dels factors clau. A més de les prestacions que pot tenir cada vehicle, també és important tenir una assegurança de cotxe o de moto amb la qual ens sentim tranquils davant de qualsevol imprevist.

Malgrat les diferències entre uns i altres, automobilistes i motoristes estem destinats a conviure a la carretera pel bé de la nostra seguretat viària i la de tothom 😉 😉

I tu, ets de cotxe o de moto? Explica’ns-ho a través de Facebook o Twitter.