Com puc saber si tinc una multa?

Has passat a més velocitat de la permesa per un tram amb radars? T’has saltat un semàfor en vermell per una badada? Saber si la teva infracció s’ha transformat en una multa és més complicat si formes part del 15% dels espanyols que, quan canvien de domicili, no ho comuniquen a la Direcció General de Trànsit (i que, per tant, no reben la notificació a l’adreça correcta).

Multa DGT

Consulta les teves possibles multes des de casa

Afortunadament, les noves tecnologies es converteixen en aliades dels conductors gràcies al TEU (Taulell Edictal Únic), una mena de tauler digital que permet saber si el ciutadà té alguna notificació (encara que no sigui de trànsit) de l’Administració.

De la DGT… al teu mòbil

Una altra opció encara més còmoda per estar sempre al dia pel que fa a multes és donant-se d’alta al servei Dirección Electrónica Vial (DEV), que et permet rebre de manera gratuïta un avís al correu electrònic o un SMS al mòbil davant de qualsevol notificació de trànsit. Això sí, per utilitzar aquest servei és necessari tenir un certificat digital o disposar d’un lector de targetes connectat a l’ordinador que permeti fer servir el DNI electrònic.

Amb aquestes eines ja no tens excusa per saber, de forma ràpida i senzilla, si tens o no alguna multa pendent.

Comentaris
 1. Yolanda

  buenas tardes
  Dejé mi furgoneta desde del 19 noviembre 2019 hasta el 17 de marzo del 2020, mientras no se compraba un coche a mi hermano, y ahora miré las multas y hay 15, se puede notificar que conducía otra persona?

 2. Eduard Marti

  Bon dia

  Estic intentant donar-me d’alta al DEV , però hi ha algun problema amb la signatura digital, i no podem avançar

  Però també m’agradaria coneixer si amb anterioritat tinc alguna multa (de fet tinc una notificacio de correus, que no es va poder recollir), pero he parlat amb servei catala de transit per telefon, i només es poden pagar multes si es te el numero d’expedient, i m’han dit que per saber si un conductor te alguna multa el millor que pot fer es anar personalment a transit a Plaça Espanya 1 de Barcelona, i que per telefon o electronicament no poden informar d’expedients ni identificar-los

  Es correcte?

  Salutacions

  Eduard Marti

 3. margarita rus martos

  tinc un avis de correus,però no estat a temps de rrecollir la carta certificada
  Com puc saber la infraccció..? Son dels mosos.Ames e trucat 012.i m’han dit que consulti la pàgina oficial de la generalitat DOGC.
  Com puc sulocinar aquet trámit….Moltes gràcies.

 4. Eva

  Bones, avui m,he trobat a la porta de casa una notificació.d,embargament x multa de l,any passat cosa q no tinc notificació. A través de la voatra web he entrat al teu i resulta q h h dos multes, de per exces de velocitat, de les quals no he rebut mai a casa cap notificacio
  I son de fa mesos.
  Què puc fer? Puc al.legar no haver rebut cap notoficació ? Pq no m,hagués enterat d,elles fins l,arribada de l,embarg. No veig tampoc a les de la web q h h hagi cap foto per revisar. Com a minim si hagues rebut la notificació podria haver pagat x estalviar el 50%. I ladreça q hi figura és correcta. No he canviat
  Gràcies

  • RACC Bloc

   Podríem fer recurs de reposició contra l’embargament, indicant que és la primera notícia que té de l’existència de les sancions. Ara bé, si les ha trobat al TEU probablement li diguin que el procediment s’ha portat a terme correctament. Tot i així no perdem res per fer el recurs. No obstant, aquest recurs no paralitza el procediment, per la qual cosa li embargaran el compte corrent.
   Pot trucar al telèfon 900357357 i marqui la opció “recursos de multes” per poder parlar amb Asesoría Jurídica de 9 a 21 hores.
   Salutacions.

 5. laia

  Crec que fa mesos em van posar una multa de rada a França (al abril/maig) com puc saber si la tinc ?
  Estic mirant de fer-ho per “Taulell Edictal Únic” però quan li dono perquè em doni un codi em surt error.

  • RACC Bloc

   Bon dia,
   Al Taulell Edictal Únic només es publiquen les sancions imposades per les diferents Administracions del territori de l’Estat espanyol. Per tant, no podrà trobar cap sanció imposada a França.
   Hauria d’esperar a que li arribi al seu domicili, si l’Administració francesa li notifica, per poder decidir què fer davant la mateixa.
   En cas que li arribi es pot posar en contacte amb el Departament d’Assistència Jurídica del RACC per assessorament.
   Salutacions.

 6. Francisco

  Voldrie saber si tinc dues multes de transit per carretera en els ultims quinze o vint dies amb l’itinerari barcelona-tarragonacastelló i al contrari.
  el meu dni es 37713842Y

 7. montse gonzalez

  Bon dia,
  L’altre dia em van posar una multa que em van notificar a l’acte i la vull pagar rápidament per pagar la meitat, pero no hi manera que aparegui a la pagina de transit per fer la gestió online. Tinc el numero de l’expedient sancionador, el meu DNI, la matricula, pero de cap manera apareix encara, tampoc buscant al TEU, quan pot trigar a apareixer? Ja fa 4 o 5 dies.
  Moltes gracies.

 8. kiko

  RACC és RACC (=desinformació) o informació i eines del segle XIX

 9. Joan Gómez i Urgellés

  Aquest portal no serveix per res, en la barra “buscador” que carai cal possar? no trobareu res .

  • RACC Bloc

   Bona tarda Joan,
   Quan entres al “TEU”, has d’anar a “Búsqueda de anuncios de notificación” que trobaràs a la dreta de la pantalla. Un cop allà, introdueix el NIF o la matrícula del teu vehicle a la casella “Texto libre” i dóna-li a “Buscar” (https://www.boe.es/tablon_edictal_unico/notificaciones.php). Si tens alguna notificació apareixerà el BOE on està publicada i, un cop a dins del PDF, hauràs de tornar a fer una cerca per matrícula o NIF per trobar-te.
   Espero haver-te ajudat.

  • laia

   Hola bon dia Joan, he entrat a l’enllaç pq no ser si tinc alguna multa de França del maig i poso el DNI i li dono a buscar i no em surt res. Hauria de surti com a mínim tinc una multa que ja vaig pagar. Com puc veure tot el meu expedient de multes ? Pagades i pendents ?
   Gràcies.

 10. Gumersindo Machado Hernández

  Però les competències de trànsit estan transferides a la Generalitat. També serveix aquest portal per veure sancions a Catalunya?

  • RACC Bloc

   Bona tarda,
   totes les Administracions Públiques, tinguin transferides o no competències, han de publicar allà, independentment que ho puguin fer també al seu butlletí oficial, com a Catalunya el DOGC.
   Espero haver resolt el teu dubte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *