Com puc saber si tinc una multa?

Has passat a més velocitat de la permesa per un tram amb radars? T’has saltat un semàfor en vermell per una badada? Saber si la teva infracció s’ha transformat en una multa és més complicat si formes part del 15% dels espanyols que, quan canvien de domicili, no ho comuniquen a la Direcció General de Trànsit (i que, per tant, no reben la notificació a l’adreça correcta).

Multa DGT

Consulta les teves possibles multes des de casa

Afortunadament, les noves tecnologies es converteixen en aliades dels conductors gràcies al TEU (Taulell Edictal Únic), una mena de tauler digital que permet saber si el ciutadà té alguna notificació (encara que no sigui de trànsit) de l’Administració.

De la DGT… al teu mòbil

Una altra opció encara més còmoda per estar sempre al dia pel que fa a multes és donant-se d’alta al servei Dirección Electrónica Vial (DEV), que et permet rebre de manera gratuïta un avís al correu electrònic o un SMS al mòbil davant de qualsevol notificació de trànsit. Això sí, per utilitzar aquest servei és necessari tenir un certificat digital o disposar d’un lector de targetes connectat a l’ordinador que permeti fer servir el DNI electrònic.

Amb aquestes eines ja no tens excusa per saber, de forma ràpida i senzilla, si tens o no alguna multa pendent.

Comments
 1. montse gonzalez

  Bon dia,
  L’altre dia em van posar una multa que em van notificar a l’acte i la vull pagar rápidament per pagar la meitat, pero no hi manera que aparegui a la pagina de transit per fer la gestió online. Tinc el numero de l’expedient sancionador, el meu DNI, la matricula, pero de cap manera apareix encara, tampoc buscant al TEU, quan pot trigar a apareixer? Ja fa 4 o 5 dies.
  Moltes gracies.

 2. kiko

  RACC és RACC (=desinformació) o informació i eines del segle XIX

 3. Joan Gómez i Urgellés

  Aquest portal no serveix per res, en la barra “buscador” que carai cal possar? no trobareu res .

  • RACC Bloc

   Bona tarda Joan,
   Quan entres al “TEU”, has d’anar a “Búsqueda de anuncios de notificación” que trobaràs a la dreta de la pantalla. Un cop allà, introdueix el NIF o la matrícula del teu vehicle a la casella “Texto libre” i dóna-li a “Buscar” (https://www.boe.es/tablon_edictal_unico/notificaciones.php). Si tens alguna notificació apareixerà el BOE on està publicada i, un cop a dins del PDF, hauràs de tornar a fer una cerca per matrícula o NIF per trobar-te.
   Espero haver-te ajudat.

 4. Gumersindo Machado Hernández

  Però les competències de trànsit estan transferides a la Generalitat. També serveix aquest portal per veure sancions a Catalunya?

  • RACC Bloc

   Bona tarda,
   totes les Administracions Públiques, tinguin transferides o no competències, han de publicar allà, independentment que ho puguin fer també al seu butlletí oficial, com a Catalunya el DOGC.
   Espero haver resolt el teu dubte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *