Com puc saber si tinc una multa?

Has passat a més velocitat de la permesa per un tram amb radars? T’has saltat un semàfor en vermell per una badada? Saber si la teva infracció s’ha transformat en una multa és més complicat si formes part del 15% dels espanyols que, quan canvien de domicili, no ho comuniquen a la Direcció General de Trànsit (i que, per tant, no reben la notificació a l’adreça correcta).

Multa DGT

Consulta les teves possibles multes des de casa

Afortunadament, les noves tecnologies es converteixen en aliades dels conductors gràcies al TEU (Taulell Edictal Únic), una mena de tauler digital que permet saber si el ciutadà té alguna notificació (encara que no sigui de trànsit) de l’Administració.

De la DGT… al teu mòbil

Una altra opció encara més còmoda per estar sempre al dia pel que fa a multes és donant-se d’alta al servei Dirección Electrónica Vial (DEV), que et permet rebre de manera gratuïta un avís al correu electrònic o un SMS al mòbil davant de qualsevol notificació de trànsit. Això sí, per utilitzar aquest servei és necessari tenir un certificat digital o disposar d’un lector de targetes connectat a l’ordinador que permeti fer servir el DNI electrònic.

Amb aquestes eines ja no tens excusa per saber, de forma ràpida i senzilla, si tens o no alguna multa pendent.

Comentaris
  1. Ferran MAURI BRIA

    Soc Soci del RACC des de fa mes de 25 anys. M’agrada pensar que esteu al dia incorporant les millors eines per donar servei als socis. Però ja es la 2a vegada que puc constatar que no es així.
    Tinc una notificació de multa que no vaig poder recollir a temps de correus i he rebut una trucada de Seguros Bilbao, dient que tinc una multa publicada al BOE. Com pot ser que no oferiu el RACC un servei tan elemental ? Per cert resulta que el RACE si avisa als seus socis si els publiquen una multa al BOE .
    Espero m’ajudeu a localitzar la meva multa soc Ferran Mauri DNI 39007563T i la multa podia ser del BMW 1004DSM o de la moto Kymko 1317FCP
    Resto a l’espera de la vostra resposta al tel 622550801 o al mail fjmaurib@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *