Cinc ocasions en què valoraràs disposar d’una assistència des del quilòmetre 0

Saps que no tots els serveis d’assistència que pots contractar són des del quilòmetre 0? Algunes companyies només ofereixen la seva assistència a partir del quilòmetre 0,5 o fins i tot a partir del quilòmetre 30, és a dir, no t’ajudaran si tens un contratemps amb el teu vehicle al teu domicili o a prop. Aquest és un detall important que has de verificar, ja que no hi ha res més frustrant que sentir-te abandonat a la teva sort a la porta de casa. És més habitual del que sembla. Et mostrem aquí cinc ocasions en què et pot atacar la mala sort i valoraràs disposar d’una assistència des del quilòmetre 0.

1. Et deixes a la nit els llums encesos i al matí descobreixes que t’has quedat sense bateria. De fet, aquesta avaria per distracció ocupa, un any rere l’altre, el primer lloc del rànquing del RACC dels motius d’assistències més habituals.

2. Ups! Has aparcat sense posar el fre de mà. El Faro de Vigo ens mostra un final extrem d’aquest altre tipus de distracció: el d’aquest cotxe que va acabar penjat pel pati d’una casa. Va fer falta una grua per treure’l.

no posar el fre de mà

Font: Faro de Vigo (R. Grobas)

3. Punxada imprevista! Deixes el cotxe a l’aparcament a la nit i al matí descobreixes que aquesta roda discretament punxada s’ha anat desinflant a poc a poc…

rueda pinchada

Foto: Wikimedia

4. On són les claus? A vegades pensem que si no duguéssim el cap enganxat al cos també el perdríem. A vegades perdem les claus del cotxe i altres vegades ens les deixem dins. De fet, això els passa a més d’11.000 conductors a l’any. Sempre va bé tenir-ne un recanvi a mà, però, davant la pèrdua total, no està de més comptar amb el RACC.

5. En les circumstàncies més imprevistes! No sabem com aquesta parella d’avis va acabar així a la porta de casa seva, però segons aquesta notícia de premsa, estaven “tranquils com un cogombre”. Segurament perquè tenien assistència des del quilòmetre 0 🙂
Volcada

Al RACC mai no et deixarem tirat en aquests #MomentsClau. Et donem assistència des del km 0 fins a qualsevol altre lloc del món.