Audi Connect, cotxes connectats a internet

Audi ConnectEn un futur no molt llunyà, tots els vehicles nous utilitzaran els avantatges d’estar connectats a internet. Audi és una de les marques pioneres, però també Ford, Renault, BMW i altres marques treballen a fons aquest camp. L’objectiu és aprofitar les noves tecnologies per ajudar en la conducció o per a funcions d’oci, especialment per als acompanyants. En aquest sentit, la Fundació RACC, defensora de la tecnologia per millorar la seguretat i l’eficiència en els cotxes, demana especial atenció als conductors perquè utilitzin la tecnologia amb criteri per evitar qualsevol tipus de distracció, que és la causant de molts accidents.

Audi va iniciar la segona fase del programa Audi Connect amb l’A3, i va ser també una opció en la major part de la gamma. A través del telèfon mòbil o d’un duplicat de la targeta SIM que s’introdueix en una ranura, s’obtenen diverses fonts d’informació, es pot escoltar el correu electrònic o accedir a xarxes socials. I per primera vegada en un cotxe es disposa d’imatges tridimensionals.

A alguna de les funcions s’hi accedeix encara a través de la pantalla del navegador, però la major part (el 90%) s’executen a través d’un sistema de control per veu, cada vegada més estès ja que ofereix seguretat perquè el conductor segueixi amb la vista centrada en la via. També es pot accedir a través del volant multifunció, amb un menú ràpid i intuïtiu.

Entre els serveis d’informació accessibles per internet tenim la meteorologia, les notícies dels mitjans en línia que triem, o saber en quina situació es troben els vols i trens que ens interessen, consultar imatges aèries de Google Earth i mostrar mitjançant Google Maps Street View la destinació des del punt de vista del conductor.

I per a l’entreteniment s’obre la possibilitat d’accedir a més de 3.000 emissores de ràdio de tot el món que emeten per internet o que els acompanyants aprofitin totes les opcions d’entreteniment de la xarxa i la seva connectivitat amb dispositius mòbils.

Descobreix les ofertes d’Audi a  RACC Venda de Cotxes.

Sense respostes