La cadira de cotxe més segura, la pots trobar aquí

Ser pare o mare també suposa prendre decisions complicades i una de les que ens enfrontem des de la primera setmana de vida del nen és triar la cadireta infantil més adequada i segura per viatjar en cotxe amb el beu tenint en compte la gran varietat de marques i models que hi ha al mercat. En aquesta taula podràs comparar els 33 models més populars i trobar la cadireta de cotxe més segura per al teu fill segons el seu pes i edat.

comparativa-cadiretes-2013

Des de l’any 2000 , el RACC ha publicat almenys un estudi comparatiu per any sobre sistemes de retenció infantil de tots els grups de pes. Pots veure l’última comparativa aquí .

*La publicació i la difusió d’aquest estudi per part del REIAL AUTOMÒBIL CLUB DE CATALUNYA i la FUNDACIÓ RACC, en tant que el RACC té la consideració d’Organització de Consumidors i Usuaris, i ambdues són una associació i fundació, respectivament, sense ànim de lucre, es realitza en el desenvolupament del seu objectiu, dins la seva activitat informativa als consumidors i usuaris en nom de la millora de la seguretat viària. El REIAL AUTOMÒBIL CLUB DE CATALUNYA i la FUNDACIÓ RACC es limiten a publicar els resultats de l’estudi realitzat per Stiftung Warentest i l’Automòbil Club alemany ADAC, en relació amb diferents models de cadiretes existents al mercat, de manera que el REIAL AUTOMÒBIL CLUB DE CATALUNYA i la FUNDACIÓ RACC no són responsables del contingut de l’Estudi, ni de l’anàlisi de les mostres, que es limiten a publicar, de manera que tampoc se’n fan responsables. L’adquisició de les mostres per a les proves es realitza en comerços, per catàleg o del mateix fabricant, preses de forma aleatòria, essent totes les cadires homologades segons normativa ECE R44/03 o ECE-R44/04 i UN ECE. Per tant, totes les cadires objecte de l’estudi comparatiu són aptes per ser al mercat.
Sense respostes