El meu fill no vol treure’s el carnet de conduir.

Si el teu fill prefereix anar amb bicicleta o transport públic i no veu la necessitat de treure’s el carnet de conduir, no et desesperis, forma part de la seva generació. Estudis recents, tant aquí com en altres països, constaten que els joves senten cada vegada menys interès per saber conduir o tenir cotxe. La comoditat del transport públic a les zones urbanes, les noves formes de comunicació en línia o estalviar-se els costos de tenir un cotxe en són alguns motius. No obstant això, la independència o trobar feina segueixen sent raons de pes per treure’s el carnet de conduir, i també disposem de nous mètodes que ho faciliten i ho fan més amè. Pren nota per poder explicar als teus fills per què han d’apuntar-se ja a l’autoescola.

Bons motius per treure’s el carnet de cotxe:

  • Independència i llibertat: millor no haver de dependre dels altres per desplaçar-se on sigui i quan sigui. A més, això no implica renunciar al transport públic o la bicicleta. Es tracta d’una possibilitat més.
  • Capacitat de reacció: davant d’una emergència que requereixi desplaçar-se de forma urgent, millor dependre només d’un mateix. Millor no perdre temps fent trucades a un taxi, pares o amics.
  • Trobar feina: saber conduir és de les moltes coses que es valoren en un currículum. I no només per treballar de conductor o repartidor, també per a ocupacions de comercial, reporter o executiu, entre altres.
  • Seguretat: encara que és fàcil trobar algú que et porti amb cotxe o compartir desplaçaments, també cal estar segur que la persona que condueix ho fa bé i de forma responsable. Davant el dubte, ningú al volant millor que un mateix.
  • Com més aviat, menys mandra: sembla un tòpic però és cert que quan més grans ens fem, més mandra fa aprendre a conduir. Si aprofites que ho fan els teus amics i que encara tens l’hàbit d’estudiar, et serà molt més fàcil.

Curs de conducció segura

Nous incentius:

Conscients de les noves prioritats i preocupacions dels joves, a l’autoescola del RACC estem buscant noves opcions “per acostar-nos-hi i buscar fórmules per fer que treure’s el carnet sigui més divertit i atractiu”, explica Alberto Caamaño, mànager de Formació de Conductors del RACC.

  • Ús de les noves tecnologies per poder estudiar la teòrica o fer els testos en línia o una aplicació (en fase de prova) perquè els alumnes puguin “competir” i jugar entre ells a l’hora de practicar per a l’examen.
  • Curs de conducció segura: els nostres alumnes reben una classe gratis amb simulador de bolcada i frenada d’emergència. No només els dóna majors habilitats al volant, també “es diverteixen i els aporta una nova visió del fet de treure’s el carnet de conduir”.
  • Conducció eficient: per aconseguir una conducció més ecològica i menys contaminant, d’acord amb les prioritats ambientals dels nostres temps.
  • Facilitats econòmiques perquè el preu no sigui un impediment, i noves fórmules pròximes al low cost en fase d’implementació.

Encara et falten arguments? No dubtis a visitar-nos.