El futur de la bici com a mitjà de transport i els altres articles més llegits a l’abril

Blog RACC abrilL’article més llegit del mes d’abril al blog explicava els resultats de l’enquesta que vam fer als socis del RACC sobre l’ús de la bici com a mitjà de transport. Per a què la fem servir? Quins avantatges i inconvenients té?

Tot seguit, la llista dels 5 articles més llegits del mes d’abril:

  1. La bici, un mitjà de transport amb futur? Els socis del RACC opinen i ens expliquen els seus hàbits relacionats amb la bicicleta com a mitjà de transport.
  2. Sabies que l’Office arriba per fi a l’iPad? Sí, la suite ofimàtica de Microsoft, tan popular, ha arribat a la tauleta d’Apple, i amb una xifra impressionant de descàrregues a l’Apple Store. T’ho expliquem tot sobre el Word, Excel, Power Point i OneNote a l’iPad.
  3. El CarShark: els lladres de cotxe es modernitzen. Qui són els nous lladres de cotxe? Poden piratejar qualsevol vehicle? Què fan les marques per a prevenir-ho? T’expliquem moltes coses d’interès sobre tot plegat en aquest article.
  4. Mides de l’equipatge de mà: aclarim definitivament la normativa. Quina és la mida i el pes permès per a l’equipatge de mà quan volem? I quants paquets estan permesos? Com varia en cada aerolínia?
  5. El color del teu cotxe reflecteix la teva personalitat? El teu cotxe és blanc? Possiblement siguis una persona optimista. Metal·litzat? Ets indecís, però alegre i pràctic. Digues-me de quin color és el teu cotxe… i et diré com ets?

Vols estar sempre al dia amb els nostres articles? Subscriu-te ara al blog des d’aquesta mateixa pàgina, o segueix-lo a través de les xarxes socials.

(Període comprès entre l’1 i el 30 d’abril)