Anar amb bicicleta sense suar és possible?

No ens enganyem, és estiu i suarem, tant fa que et desplacis amb cotxe, amb moto, amb metro o amb bicicleta. Però podem minimitzar les molèsties, i anar en bicicleta sense suar, seguint els següents consells:

Una de les excuses més recurrents per no anar amb bicicleta és “No vull arribar suat!”

Defuig de dur la motxilla a l’esquena

Si no vols arribar amb les cascades del Niàgara a l’esquena, deixa de fer servir motxilla. És l’hora d’instal·lar-te un rack o transportí per a bicicleta. Hi pots portar des d’alforges fins a una caixa de fruita.

Alforges per a bicicleta

N’hi ha de molts models i mides, pots portar-hi el portàtil o les compres.

Porta una samarreta extra per canviar-te.

Caixa de fruita

És la típica caixa de fruita del mercat que s’instal·la amb brides al transportí. Et permet portar-hi la motxilla o les compres amb l’ajuda d’un pop.

Assistència elèctrica

Si la ciutat on vius té moltes pujades i baixades, és l’hora que et plantegis si vols convertir la teva bicicleta en elèctrica o comprar-ne una.

Planifica la ruta

No sempre el camí més ràpid és el més bo. Mira quines són les diferents opcions per arribar al teu destí. 5 quilòmetres en pla són més accessibles que 1 quilòmetre en vertical.

Dutxes a la feina

Si ets dels afortunats de tenir aquest servei al teu centre de treball, pots fer servir el recorregut com a esport. Al final del dia, durant els teus desplaçaments faràs l’esport que necessites i t’estalviaràs les quotes del centre esportiu.

Repara la bicicleta

Tres coses detenen els ciclistes: pujades, vent i una bicicleta mal ajustada. Si tens la bici a punt, et costarà menys pedalar.

Casc

Si has decidit utilitzar casc a la ciutat, és possible que el casc d’hivern no sigui l’ideal per a l’estiu. Acosta’t a la teva botiga de confiança a buscar models més estiuencs.

Dosifica la teva potència

Si a l’hivern pedaleges més ràpid quan tens fred, a l’estiu necessites també buscar l’equilibri. Entre un ritme de pedaleig i la brisa del vent.

En definitiva… Gaudeix de l’estiu i pedala tot l’any!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *